Logo hetkrantje-online.nl
<p>Tijdens deze avond werd ook afscheid genomen van een groep gewaardeerde trainers die al een langere tijd voor Wilhelmus actief zijn geweest als trainer (foto: pr Wilhelmus).</p>

Tijdens deze avond werd ook afscheid genomen van een groep gewaardeerde trainers die al een langere tijd voor Wilhelmus actief zijn geweest als trainer (foto: pr Wilhelmus).

Trainers Wilhelmus sluiten seizoen af met barbecue

  •   keer gelezen   Sport

Voorburg - Vorige week zaterdag, 26 juni, was voor Wilhelmus de laatste dag van de Regiocup. Dit was tevens een mooie dag om terug te kijken op (hopelijk) een laatste moeizaam seizoen.

Onder het genot van een barbecue en een drankje wilde de club de trainers bedanken voor de inspanningen het afgelopen seizoen. Met alle beperkingen hebben zij de jeugd door laten trainen en gemotiveerd gehouden, wat in bepaalde leeftijdsgroepen echt geen makkie was.

Tijdens deze avond werd ook afscheid genomen van een groep gewaardeerde trainers die al een langere tijd voor Wilhelmus actief zijn geweest als trainer.

Nadat de trainers even in het zonnetje waren gezet was het tijd voor de BBQ die mede mogelijk gemaakt is door het bestuur van VV Wilhelmus. Manager Voetbalzaken Peter van der Deijl nam plaats achter de barbecue en bereidde het vlees als een echte pater familias. Tijdens de BBQ werd door de trainers ook alvast naar het komende seizoen gekeken. Vol trots werden door de aanwezige trainers de contracten getekend.

Voor nu is het tijd om even te genieten van een paar voetballoze weken om weer fris en fruitig aan het nieuwe seizoen te kunnen gaan beginnen. “Laten we hopen dat het seizoen 2021-2022 zonder restricties of onderbrekingen weer een normaal seizoen is”, aldus het Wilhelmus-bestuur.

Meer berichten