Gezellige drukte in kantine SEV (foto: pr).
Gezellige drukte in kantine SEV (foto: pr).

Succesvolle kick-off jubileumjaar SEV

Sport 242 keer gelezen

Leidschendam - Een jaar vol feesten en leuke maar ook sportieve activiteiten is afgelopen zaterdag van start gegaan bij de Leidschendamse voetbalvereniging SEV. Uitstekend gepland want ‘het mocht weer’. 

Vanaf 16.00 uur liepen de eerste Sev-vers en vele getrouwen het clubgebouw binnen. Lekkere muziek kwam je tegemoet en de organisatie had alles knap tot in de puntjes geregeld. Het werd druk, heel druk. Gezellig en erg leuk. 

In het middagdeel kon ook de jongste garde van SEV zich vermaken met diverse speeltoestellen. Voorzitter Harry Oldersma opende het jubileumjaar met een korte toespraak en het feest barste vervolgens los. De foodtrucks buiten trokken al snel hongerigen en de eerste dansers waagden zich op de vloer. 

Achter de bar werd hard gewerkt en met succes want er waren geen wachttijden en iedereen kon eenvoudig zijn of haar muntjes bemachtigen. De geplande eindtijd naderde te snel en werd spontaan verschoven. De royaal ingekochte hoeveelheid consumpties verdweneen als sneeuw voor de zon. 


Gezellige drukte in kantine SEV (foto: pr).

Kortom een geweldig begin van dit jubileumjaar. Hou de agenda in de gaten voor de volgende activiteiten.

Gezellige drukte in kantine SEV (foto: pr).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant