De Heren en Dames A, Heren en Dames B, twee keer Heren C én nog een team van de Dames C kwamen in actie en konden goed meekomen met het best ‘pittige' niveau.(Lucke Foto).
De Heren en Dames A, Heren en Dames B, twee keer Heren C én nog een team van de Dames C kwamen in actie en konden goed meekomen met het best ‘pittige' niveau.(Lucke Foto). Picasa

EHC-jeugd bij Flanders Handball Trophy

Sport 602 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Handbalvereniging EHC was het afgelopen paasweekend met zeven jeugdteams te gast in het Belgische Sint-Truiden. Nadat op vrijdag negen bussen met bijna 75 handballers naar België waren gereden zijn op zaterdag en zondag de nodige mooie wedstrijden gespeeld.

Eindelijk kon de A-, B- en C-jeugd van EHC met Pasen weer eens ‘op toernooi’ en dan ook nog naar het ‘buitenland’. Ditmaal was het Belgische Sint-Truiden de bestemming. In vier verschillende sporthallen stond daar op zaterdag en zondag een internationale krachtmeting op de agenda. En EHC deed daar dus met zeven jeugdteams aan mee.

De Heren en Dames A, Heren en Dames B, twee keer Heren C én nog een team van de Dames C kwamen in actie en konden goed meekomen met het best ‘pittige’ niveau. De Heren C1 en C2 vielen uiteindelijk zelfs in de prijzen. Deze teams eindigden op respectievelijk de derde en tweede plaats. Niet alleen op sportief vlak viel er voor de 75 handballers uit Leidschendam-Voorburg van alles te beleven. De organisatie van de Flanders Trophy had namelijk voor de zaterdagavond ook nog een geslaagd feest geregeld. Het EHC-weekend in België werd zondagavond afgerond met diner bij de McDonald’s waarna alle bussen weer huiswaarts keerden. 

EHC kijkt terug op een geslaagd evenement dat mede mogelijk werd gemaakt door de sponsoren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant