(archieffoto).
(archieffoto).

Lancering filmpjes aangepast sportaanbod

Sport 93 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Sen W lanceert op woensdag 11 mei een serie filmpjes over het aangepast sportaanbod in de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Er zijn diverse sportaanbieders in de gemeente die hun sport open hebben gesteld voor mensen met een beperking. Om dit nog meer zichtbaar te maken én duidelijk te maken waarom het belangrijk is om ook met een beperking en/of chronische aandoening te sporten, heeft Sport en Welzijn Leidschendam-Voorburg een aantal video’s laten maken die andere potentiële sporters motiveert en activeert om te gaan sporten. Daarnaast wellicht een inspiratie voor andere sportverenigingen om hun sport ook open te stellen voor mensen met een beperking en hun aanbod te plaatsen op het platform Uniek sporten’.

SenW is in totaal bij 8 sportaanbieders langs geweest: Voetbalvereniging SEV,Hockeyvereniging Cartouche, Zwemmen voor Gehandicapten, Roeivereniging Rijnland, Sportcentrum Rust, Golfvereniging Leeuwenbergh, Manage Hestar en Hartzwemrevalidatie.

De lancering van de filmpjes over het Aangepast Sportaanbod vindt plaats op woensdag 11 mei in Theater Ludens in Voorburg. Er zullen in totaal acht filmpjes worden getoond, van iedere sport aanbieder één. Daarnaast zal ook een algemene film met een impressie van al het aangepaste sportaanbod in de gemeente worden getoond en gelanceerd. Dit is tevens gelijk de aftrap van de online lancering. Daarna zal wekelijks een filmpje van één van de sportaanbieders worden gelanceerd op het YouTube kanaal van SenW. 

Dit evenement betreft een besloten bijeenkomst voor betrokkenen bij de filmopnames en het aangepaste sportaanbod.

Uit de krant