Max Health Club Aan de Vliet zal de komende 1,5 jaar een grote transformatie doormaken om te voldoen aan de standaard van een high-end club.
Max Health Club Aan de Vliet zal de komende 1,5 jaar een grote transformatie doormaken om te voldoen aan de standaard van een high-end club.

Westvliet Family Sports & Health Club wordt Max Health Club aan de Vliet

Sport 1.609 keer gelezen

Voorburg - Westvliet Family Sports & Health Club is per 1 september verkocht aan Max Health Club. Max Health Club is een bestaande stand alone (geen keten) highend-club aan de Klatteweg in Den Haag. General manager Ambani de Haan vertelt enthousiast over wat dit voor de sportclub aan de Westvlietweg 55 betekent. 

Zij vertelt dat Max Health Club en Westvliet veel overeenkomsten hebben in touch & feel. “Beide clubs hebben eenzelfde soort missie en visie waarin een optimale serviceverlening aan onze leden centraal staat. Beide clubs bieden een gezellige omgeving waar het gaat om het erkennen en herkennen van die leden. En een tweede thuis bieden aan de leden staat hoog in hun prioriteitenlijst. Met de verkoop van Westvliet aan Max Health Club zal de club een upgrade krijgen zonder afbreuk te doen aan alles wat Westvliet deze ruim 44 jaar zo bijzonder heeft gemaakt: een gezellige sport- en ontspanningsomgeving voor alle clubleden.“

“De club heet vanaf nu Max Health Club Aan de Vliet,” vertelt zij verder, “En zal de komende geschatte 1,5 jaar een grote transformatie doormaken om te voldoen aan de standaard van een high-end club. Er komt een groot zwembad met aangrenzende wellnessfaciliteiten, een dubbel zo grote fitnessarena en nieuwe actieve- en yogastudio’s. Ook zullen de entree en horeca een complete make-over krijgen, zodat alle leden na de sport en ontspannen kunnen genieten van de heerlijkste koffie, gemaakt door een Barista.”

Tot slot vertelt zij dat Max Health Club Aan de Vliet op deze fantastische sportlocatie - met uitgebreide highend-faciliteiten, een uitgebreide parkeergelegenheid en oppasservice voor de kleinsten - een geweldige toekomst heeft die past bij de doelgroep en omgeving. “Ons team heeft er zin in!”

Speciaal voor iedereen die graag bij Max Health Club Aan de Vliet wil sporten, maar nu nog geen lid is, biedt de club een geweldig exclusief openingsaanbod. Interesse? Bel de club en maak direct een afspraak om langs te komen: 070-3864440.

Uit de krant

Uit de krant