Een van de meidenteams van Forum Sport (foto: pr Forum Sport).
Een van de meidenteams van Forum Sport (foto: pr Forum Sport).

Meiden Forum Sport spelen finales Haaglanden Beker

Sport 780 keer gelezen

Voorburg - Na een paar coronajaren konden de regioderby’s voor de Haaglanden Beker dit seizoen eindelijk weer plaatsvinden. De meiden en vrouwen van Forum Sport deden het dit jaar uitzonderlijk goed. Maar liefst vier teams staan op zaterdag 17 juni in de finale.

Zowel de MO17-1, de M015-1, MO13-1 als Vrouwen 1 hebben al hun wedstrijden gewonnen en spelen daarom allemaal de finales. Deze beslissende eindstrijd krijgt voor Forum Sport een extra lokaal tintje omdat alle finales, mannen én vrouwen, op zaterdag 17 juni bij de buren van Wilhelmus gespeeld worden.

Zeker de finale van Forum Sport Vrouwen 1 belooft een kraker worden. De tegenstander is RKAVV Vrouwen 1, dat zal als altijd een spannende wedstrijd worden. Voor alle voetballiefhebbers is zaterdag 17 juni een uitgelezen kans om, op de fiets, naar Wilhelmus te komen om je favoriete team aan te moedigen. 

De MO15-1 en MO17-1 spelen de komende weken bovendien nog een aantal belangrijke wedstrijden. In de reguliere competitie kunnen zij namelijk ook nog eens het kampioenschap behalen.

Het meidenvoetbal bij Forum Sport blijft zich positief ontwikkelen. Meer dan 20 meiden schreven zich afgelopen tijd in bij de club om komend seizoen elke zaterdag te kunnen voetballen. 

Uit de krant