SEV was met meer dan 100 kinderen en begeleiders aanwezig bij ADO – Eindhoven.
SEV was met meer dan 100 kinderen en begeleiders aanwezig bij ADO – Eindhoven.

Jeugdspelers van SEV juichen voor ADO Den Haag

Sport 504 keer gelezen

Leidschendam - ADO Den Haag speelde zaterdag 20 april een middagwedstrijd tegen Eindhoven. De perfecte gelegenheid voor de onderbouw van SEV Voetbal (dat zijn kinderen t/m 12 jaar oud) om daar een gezamenlijk uitje van te maken. En zo zaten er ineens meer dan 100 SEV’ers bij elkaar op de tribune in het ADO-stadion.

Zaterdagochtend stonden eerst de wekelijkse competitiewedstrijden op het programma. Op de Kastelenring en bij de uitwedstrijden werden weer de beste beentjes voor gezet. Tussendoor kon zelfs nog inspiratie opgedaan worden bij de ADO vrouwen die deze dag een training afwerkten op de velden in Leidschendam. Na een welverdiend ijsje of drankje en de door sommige gescoorde handtekening van een ADO-prof werd er verzameld om richting stadion te gaan.


Met je voetbalvrienden in het voetbalstadion; mooier wordt het niet.

Daar wachtte voor een aantal kinderen de eerste ervaring in een voetbalstadion. De oeh’s en aah’s vlogen in het rond. Bij de 1-0 voor ADO ontplofte het stadion. En bij de overtreding van Eindhoven in het strafschopgebied wisten alle kinderen zeker dat het toch echt een penalty was. Schoor maar voldaan en met een geweldige nieuwe ervaring keerden iedereen weer huiswaarts.

Er is nog plek bij SEV voor jongens en meiden die willen voetballen. Meer info via sevleden@sev-voetbal.nl of kijk op www.sev-voetbal.nl.

Met je voetbalvrienden in het voetbalstadion; mooier wordt het niet.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant