Het Belgische herenteam is tijdens het WK hockey te gast bij Cartouche.
Het Belgische herenteam is tijdens het WK hockey te gast bij Cartouche.

Cartouche gastheer België en Maleisië tijdens WK

Sport 61 keer gelezen

Voorburg - Al eerder werd gemeld dat het Nationale vrouwen- en mannenteam van België in voorbereiding op de Rabobank Hockey World Cup 2014 gaan trainen bij Cartouche in Voorburg. Daarnaast gaat ook het herenteam van Maleisië gebruik maken van de faciliteiten van Cartouche. Cartouche biedt alle faciliteiten voor een goede voorbereiding en beschikt tegen die tijd over twee Greenfields TX velden, het officiële speelveld van het WK Hockey 2014.

Herman Kappelle, bestuurslid Externe betrekkingen en PR en WK-ambassadeur van Cartouche: "We zijn enorm trots dat België en Maleisië er voor hebben gekozen zich voor te bereiden onze club. We zullen er dan ook alles aan doen dat de spelers en de technische staf zich optimaal kunnen voorbereiden bij Cartouche. Onze WK-projectgroep onder leiding van Lex Oostendorp is al druk bezig om alles tot in de puntjes te regelen.”

De Rabobank Hockey World Cup 2014 is een topsportspektakel dat de beste 24 vrouwen- en mannenteams van de wereld, inclusief beide Oranjeteams, naar Den Haag brengt. Van 31 mei tot en met 15 juni 2014 strijden zij in het Kyocera Stadion om de wereldtitel.

De KNHB organiseert het toernooi in opdracht van de FIH (International Hockey Federation) en in samenwerking met de gemeente Den Haag en verschillende partners. Dat gebeurt onder het motto: 'Let's celebrate hockey!' Meer info op http://rabobankhockeyworldcup2014.nl.



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant