Moment van bekrachtiging contract tussen Rabobank Vlietstreek-Zoetermeer en Christelijke Korfbalvereniging V.E.O. Voorburg (v.l.n.r. de heren Van Leusden, Jorna en Van den Bosch).
Moment van bekrachtiging contract tussen Rabobank Vlietstreek-Zoetermeer en Christelijke Korfbalvereniging V.E.O. Voorburg (v.l.n.r. de heren Van Leusden, Jorna en Van den Bosch).

Rabobank sponsor scholenkorfbal

Sport 65 keer gelezen

Voorburg - Onlangs ondertekenden de heren Jan Jaap van Leusden (voorzitter VEO), Ed van den Bosch (penningmeester VEO) en Robert Paul Jorna, manager particulieren van Rabobank Vlietstreek-Zoetermeer een partnershipovereenkomst voor de sponsoring van het Rabobank scholenkorfbaltoernooi.

De Rabobank is met dit contract de komende drie jaar naamsponsor van dit in Voorburg al een groot aantal jaren georganiseerde scholenkorfbaltoernooi. In 2014 wordt het toernooi georganiseerd op vrijdag 9 mei. “Rabobank Vlietstreek-Zoetermeer maakt met haar betrokkenheid bij het scholentoernooi een bewuste keuze vanuit haar jeugd-jongerenbeleid”, aldus Robert Paul Jorna.

“Rabobank is ook bij een aantal andere vergelijkbare initiatieven in het werkgebied betrokken en is blij hier het scholenkorfbaltoernooi aan toe te voegen. VEO hebben wij de afgelopen jaren vanuit diverse andere trajecten als een prettige en coöperatieve samenwerkingspartner leren kennen. Juist in de huidige economische tijd zijn lange termijn relaties en het hiermee zeker stellen van dit soort initiatieven van extra toegevoegde waarde. Bovendien geven wij hiermee invulling aan onze kernwaarden dichtbij en betrokken.”

Ed van den Bosch: “Met Rabobank als sponsor zetten we een volgende stap wat betreft de betrokkenheid van VEO bij activiteiten voor scholieren in onze gemeente."



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant