Sporten voor 55-plussers tijdens de sport- en cultuurdagen van Sport en Welzijn (archieffoto SenW).
Sporten voor 55-plussers tijdens de sport- en cultuurdagen van Sport en Welzijn (archieffoto SenW).

Dit najaar sport en cultuur- dagen voor 55-plussers

Sport 144 keer gelezen

Voorburg - Sport en Welzijn organiseert samen met Westvliet Family Sports & Health club op vijf september, drie oktober, zeven november en vijf december van 09.00 tot 12.00 uur de creActief Sport en Cultuur 55+ dagen.

Wegens het grote succes van voorgaande edities is er dit najaar gekozen voor een maandelijks terugkerend evenement waarbij de 55+ inwoners van Leidschendam-Voorburg elke eerste donderdagochtend van de maand gratis sporten en culturele activiteiten doen. De sportieve en culturele activiteiten die aangeboden worden zijn tai chi, fitness, squash, bridge, bloemen tekenen, fotocollage maken, vogels tekenen en zingen. Deze activiteiten vinden plaats onder begeleiding van gediplomeerde docenten.

Het aanbod wisselt per donderdag en het programma vindt u op www.senw-lv.nl/events/creactief-sport-cultuur-55-dagen. Voor de squash (zonder begeleiding) is er een vrije inloop. Squashracket graag meenemen (of anders gratis lenen aan de balie). De creActief Sport en Cultuurdagen 55+ dagen vinden plaats op 5 september, 3 oktober, 7 november en 5 december.

De inloop is vanaf 08.45 uur en de activiteiten zijn van 09.00 tot 12.00 uur in Westvliet Fitness- & Racketclub aan de Westvlietweg 55 in Den Haag). Deze locatie beschikt over ruime en nette sportruimtes, materialen en professionele docenten. Belangstellenden mailen voor aanmelden of informatie naar: creactiefsenioren@senw-lv.nl.

Uit de krant