[DE JULIANABAAN] McDonald's voor het hele gezin | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl
DE JULIANABAAN

McDonald's voor het hele gezin

  •   350 keer gelezen   Zakelijk

Voorburg - Als je kijkt naar het moderne restaurant van McDonald's in winkelcentrum De Julianabaan in Voorburg zou je niet zeggen dat deze zaak het oudste restaurant van de keten is in Nederland.

De 'Mac' biedt veel meer dan alleen hamburgers, cheeseburgers, kip en Franse frietjes, frisdranken, milkshakes en nagerechten. Zoals bijvoorbeeld, vegetarische en zelfs glutenvrije burgers, een visfilet, wraps, diverse frisse salades, snoeptomaatjes en vers fruit en ook (biologische) melk, vruchtensap, of een verse smoothie. "Je kunt een gezonde, gevarieerde en verstandige keuze maken", geeft marketingmanager Claudia aan. "Vooral de McChicken Veggie - met een Valessburger i.p.v. kip - is op dit moment populair."

"We zijn een echt familierestaurant", vervolgt Claudia. "Vooral op woensdagmiddag en zaterdag komen hele gezinnen hier gezellig wat eten. Voor de kinderen is er een speelhuisje en een digitale speelvoer, waarop allerlei spelletjes kunnen worden gespeeld en kinderen vrolijk rondspringen." De McDonald's is verder het gehele jaar door bij uitstek geschikt als locatie voor kinderfeestjes. Tevens is er een activiteitenkalender voor bijvoorbeeld knutselen met Pasen.

Bovendien kun je bij de Mac een lekker ontbijtje nuttigen, compleet met een vers afgebakken croissant, gebakken eitje en bacon, yoghurt met muesli en een verse jus d'orange of smoothie. 

Bestellen kun je aan de counter, maar ook aan de digitale kiosken zodat je direct met pin kunt afrekenen. Uw bestelling wordt dan op het scherm afgeroepen.
Ook kun je tegenwoordig zelfs tot ca. 22.00 uur uw bestelling laten afleveren door UberEats. Download daarvoor de UberEats app.

Meer informatie:
www.mcdonalds.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>