Het team van Favoriet Sport aan de Simon Carmiggelthof in winkelcentrum 't Hoge Veen in Leidschenveen (foto/tekst: DJ).
Het team van Favoriet Sport aan de Simon Carmiggelthof in winkelcentrum 't Hoge Veen in Leidschenveen (foto/tekst: DJ).

Favoriet Sport verhuisd naar winkelcentrum 't Hoge Veen

Zakelijk 2.044 keer gelezen

Leidschendam/Leidschenveen - Favoriet Sport is verhuisd van Leidsenhage naar de Simon Carmiggelthof in winkelcentrum 't Hoge Veen in Leidschenveen. De winkel werd zaterdag feestelijk geopend met een ballonnenartiest, een wedstrijdje hooghouden, leuke aanbiedingen en gratis ijsjes.

De winkel in het voormalige V&D-gebouw in Leidsenhage moest weg in verband met de verbouwing van het pand. Er is voor gekozen om de winkel naar Leidschenveen te verhuizen. Indien het daar goed blijkt te lopen, wordt deze winkel gehandhaafd, terwijl er hoogstwaarschijnlijk in het nieuwe Westfield Mall of the Netherlands ook weer een Favoriet Sport wordt gevestigd, naast de vestigingen in Oegstgeest, Zoetermeer en Den Haag.

Bij Favoriet Sport is van alles te verkrijgen op het gebied van voetbal, tennis, hockey, running, fitness, zwemmen, indoor sporten, ballet, wintersport en meer. Het assortiment omvat allemaal A-merken van o.a. Adidas, Asics, Björn Borg, Craft, Eastpak, Nike, O'Neill, Protest, Puma, Stag en Timberland. Ook vind je er mooie casual kleding en schoenen.

"Bekend is dat Favoriet de beste spullen voor de laagste prijs verkoopt", aldus retailmanager Natali van Meerten. "Maar wat niet iedereen weet, is dat er wekelijks nieuwe partijen binnenkomen met sterk gereduceerde prijzen. Er is altijd wel wat nieuws te vinden. Het loont dus om er regelmatig binnen te stappen. De omloopsnelheid is groot, dus wees er snel bij."

Uit de krant