Logo hetkrantje-online.nl
Annie van Eeden en Dineke de Vries werden gehuldigd omdat zij al 25 jaar lid zijn van het koor en Ria Verhoef zelfs al 45 jaar (foto: pr).
Annie van Eeden en Dineke de Vries werden gehuldigd omdat zij al 25 jaar lid zijn van het koor en Ria Verhoef zelfs al 45 jaar (foto: pr).

Jubilarissen zangkoorCon Amore gehuldigd

  •   138 keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Het gemengd zangkoor Con Amore van de Trinitas Parochie vierde in de Petrus&Pauluskerk aan de sluis in Leidschendam op zondag 24 november het veertiende koorfeest.

De dag begon met een eucharistieviering met kapelaan Lex van Deelen als voorganger. Zoals gebruikelijk werden ook de koorleden die zich verdienstelijk hebben gemaakt in het zonnetje gezet. Na de viering ontvingen de jubilarissen op het priesterkoor van Lex van Deelen hun onderscheidingen Zo werden Annie van Eeden en Dineke de Vries gehuldigd omdat zij al 25 jaar lid zijn van het koor. En Ria Verhoef is zelfs al 45 jaar koorlid. Na de huldiging was er een gezellig samenzijn met directe familieleden in parochiecentrum De Haard.

Later die middag stond een heerlijk lopend buffet klaar bij Chinees restaurant Rose Garden te Voorburg. Tijdens dit buffet werden aan de jubilarissen tevens hun jubileum-oorkondes overhandigd, begeleid door een korte speech die werd uitgesproken door de voorzitter Anke van Veen. En zoals gebruikelijk waren er een paar leuke sketches van Rineke van Rijn en Ria Hoogstraat. Zo rond 16.30 uur kwam een eind aan dit mooie feest.

Wie interesse heeft mee te komen zingen, is welkom. In alle stemgroepen zijn mensen welkom. Iedere donderdag wordt gerepeteerd en tweemaal in de maand is er op zondag een uitvoering. 

Meer berichten