Logo hetkrantje-online.nl
Wandeling door Voorburg onder leiding van een gids (foto: Ronald Meek).
Wandeling door Voorburg onder leiding van een gids (foto: Ronald Meek).

Historisch-filosofische wandeling door Voorburg

  •   117 keer gelezen   Actueel

Voorburg - Men kan op zaterdagmiddag 22 augustus meedoen aan een historisch-filosofische wandeling in Voorburg. Uw gids is Jos de Wit, die al eerder succesvolle wandelingen verzorgde voor de Bibliotheek aan de Vliet.

Tijdens deze historisch-filosofische wandeling in Voorburg vertelt Jos de Wit aan de hand van historische plaatsen, personen en gebeurtenissen over de filosofische stromingen die Voorburg sinds de 17e eeuw hebben aangedaan.

De wandeling is behalve een reis door het centrum van Voorburg ook een reis door de filosofische stromingen die de moderne tijd bepaald hebben. De wandeling loopt van museum Huygens’ Hofwijck via het Spinozahuis in de Kerkstraat en Swaensteijn naar Vreugd en Rust, de Oranjerie van Prinses Marianne en het Stadsmuseum.

De wandeling start om 14.00 bij de ingang van museum Huygens’ Hofwijck (Westeinde 2a) en duurt tot 16.00 uur. Er is plaats voor 15 deelnemers.

Uw kaartje kunt u vooraf kopen via www.bibliotheekaandevliet.nl of aan de balie in de bibliotheek. Kijk op www.dewitwijzer.nl en www.mooivoorburg.nl voor meer informatie over Jos de Wit en de geschiedenis van Voorburg.

Meer berichten