De creatiewedstrijd ‘Für Elise’ van het Huygens Festival heeft als uitgangspunt ‘Het Aquarium’ uit het ‘Carnaval der Dieren' van Beethoven..
De creatiewedstrijd ‘Für Elise’ van het Huygens Festival heeft als uitgangspunt ‘Het Aquarium’ uit het ‘Carnaval der Dieren' van Beethoven..

Laatste kans om mee te doen aan Creatiewedstrijd Huygens

Actueel 68 keer gelezen

Voorburg - In 2021 is het 100 jaar geleden dat Camille Saint Saëns is overleden en is het officieel ‘Saint Saëns Jaar’. De creatiewedstrijd ‘Für Elise’, die wordt georganiseerd door het Huygens Festival heeft dan ook één van de werken van deze componist als uitgangspunt en wel ‘Het Aquarium’ uit het ‘Carnaval der Dieren’.

Iedereen kan meedoen met deze wedstrijd: kinderen, jongeren en volwassenen. Deze week is de laatste kans om mee te doen en een prijs te winnen. Je digitale inzending moet vóór 27 augustus binnen zijn. De maximale maat van je creatieve uiting op papier is A1, van een TikTok-filmpje 30 seconden en een video 3 minuten. 

Stuur je digitale inzending onder vermelding van Huygens Festival ‘Für Elise’ via secretaris@huygensfestival.nl. Overige bijdragen naar Lionsclub Voorburg Prinses Marianne p/a Oostvlietweg 23, 2266 GM, Leidschendam. Inleveren is eventueel ook mogelijk op afspraak (06-49059596). 

De inzending dient op de achterzijde voorzien te zijn van naam, leeftijd, mailadres en telefoonnummer. Ingezonden kunstwerken van deelnemers worden mogelijk ook via de (social) media gedeeld.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant