Afbeelding

Win kaarten voor “12 Years a slave”

Algemeen 74 keer gelezen

LEZERSACTIE Beleef recente topfilms in Leidschendam! Elke maand brengen wij het filmprogramma voor de komende maand uit.

Hierdoor bent u verzekerd van de meest recente topfilms. Dus heeft u net die film gemist in de bioscoop? Kom hem bekijken in het Theater! De laatste film van dit seizoen is te zien op 26 juni en is “12 years a slave”.

12 Years a Slave is gebaseerd op het ongelofelijke verhaal van Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor). Hij leefde in de 19e eeuw, voorafgaand aan de Amerikaanse burgeroorlog, als vrije zwarte man met zijn gezin in New York. Dan wordt Solomon ontvoerd en verkocht als slaaf in het zuiden. Hij vecht om niet alleen te overleven, maar ook zijn waardigheid te behouden. Als slaaf wordt hij geconfronteerd met de verschrikkelijke wreedheid van een slaveneigenaar (Michael Fassbender) en onverwachte vriendelijkheid. Na 12 jaar ontmoet hij een Canadees (Brad Pitt) die zijn leven voorgoed verandert.

“12 years a slave” is te zien op donderdag 26 juni in Het Veur Theater om 20:00 uur. Kaarten à € 7,00 (incl. pauzedrankje!) zijn te bestellen via www.hetveurtheater.nl of elke zaterdag tussen 14:00 en 16:00 uur aan de theaterkassa aan de Damlaan 44 te Leidschendam, telefoon: 070-3000013.

Kaartjes winnen
Wil jij kaarten winnen voor deze indrukwekkende film? Klik dan op deze website op LEZERSACTIE en doe mee!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant