Afbeelding
FILM IN THEATER

Film ‘House of Gucci’ in Het Veur Theater

Cultuur 327 keer gelezen

Leidschendam - De film ‘House of Gucci’ is op donderdag 2 juni om 20:00 uur te zien in Het Veur Theater. Kaarten vanaf €10,00 zijn te bestellen via www.hetveurtheater.nl.

House of Gucci, met onder andere Adam Driver, Lady Gaga en Al Pacino, is geïnspireerd op de schokkende ware gebeurtenissen rond het familie-imperium achter het Italiaanse modehuis Gucci. 

De van bescheiden afkomstige Patrizia Reggiani krijgt een relatie krijgt met Maurizio Gucci, erfgenaam van het gelijknamige Italiaanse modeconcern. Maurizio wordt door zijn vader al direct gewaarschuwd voor de vrouw die hij aan de haak heeft geslagen, maar in zijn verliefdheid duurt het niet lang voor hij met haar in het huwelijksbootje stapt. Dat forceert een breuk met zijn vader en dus het familiebedrijf. Maar Maurizio’s flamboyante oom Aldo is minder wantrouwend aangelegd en wel gecharmeerd van de jongedame, die wel affiniteit heeft met mode en beschikt over het zakelijke instinct dat Gucci goed kan gebruiken. Patrizia ontwikkelt zich als de drijvende kracht achter Maurizio, zich niet realiserend dat hij daarmee steeds verder afdrijft van haar man.

In een verhaal dat zich over drie decennia uitstrekt, komen liefde, verraad, decadentie, wraak en zelfs moord voorbij. Je ziet hoever de familie bereid is te gaan in hun streven naar macht en om de naam van het modemerk hoog te houden.

Maak gebruik van het filmarrangement en kom vooraf een hapje eten in het Theatercafé, ontvang toegangskaarten voor de film én een pauzedrankje voor €24,50. Een hapje en een drankje na de film kan ook. Na afloop van de film staat er een tafel gereed met een mix van diverse hapjes en een drankje naar keuze, voor €16,50.

Uit de krant