Logo hetkrantje-online.nl
<p>Heleen Gabriel van der Linden voor de kast met de 1 op 1 dieetproducten (foto: Inge Koot). </p>

Heleen Gabriel van der Linden voor de kast met de 1 op 1 dieetproducten (foto: Inge Koot).

ONDERNEMER VAN DE WEEK

Gezond het nieuwe jaar starten onder begeleiding van 1 op 1 dieet met Heleen

  •   keer gelezen   Ondernemer in Beeld

Leidschendam - Een nieuw jaar is het perfecte moment om doelen te stellen. Een daarvan is vaak gezond eten en verantwoord afvallen. Waarom niet nu al voorbereiden en in januari met goede moed van start gaan? Heleen Gabriel van der Linden van 1 op 1 Dieet helpt daarbij. 

“Ik lijn al mijn leven lang”, vertelt Heleen. “Je kan mij dus wel een ervaringsdeskundige noemen als het gaat om afvallen. Ik heb van alles geprobeerd, maar ik viel elke keer weer terug in mijn oude patroon. Totdat ik het 1 op 1 Dieet heb gedaan. Ik zit weer lekker in mijn vel, voel mij fit en bruis van zelfvertrouwen.”

Het 1 op 1 dieet bestaat uit een stappenplan met als doel je bewust te maken van wat je lichaam nodig heeft. Het dieet maakt gebruik van maaltijdvervangers. Geleidelijk wordt gewone voeding geïntroduceerd en worden de maaltijdvervangers afgebouwd. De maaltijdvervangers zijn alleen tijdelijk bedoeld om de cliënt het zetje in de goede richting te geven. Stap voor stap krijg men meer inzicht in hoe gezonde voeding gaat helpen het uiteindelijke doel vast te houden.

“Iedereen heeft zijn eigen doelen. Hoe die te bereiken verschilt per persoon. Ik maak je bewust van een gedrags- en leefstijlverandering, waardoor het uiteindelijke gewichtsbehoud ook gaat lukken. Gaat het even niet zo lekker dan kan je altijd op mij terugvallen. Samen kijken we hoe je het best je doel kan bereiken. Er zijn zoveel voordelen aan deze vorm van afvallen. Het is eenvoudig, je hoeft geen calorieën te tellen en porties af te wegen. Door het gebruik van eiwitten krijg je snel een verzadigd gevoel. En we hebben echt heel veel verschillende maaltijden en smaken.”

In de ruimte waar Heleen haar cliënten ontvangt staat een kast vol met verschillende producten zoals shakes, soepen, repen, pap, ready to drink pakjes en kant en klare avondmaaltijden. Al deze producten zijn er in verschillende smaken. De 1 op 1 Dieetmaaltijden bevatten alle essentiële vitamines, mineralen, eiwitten, koolhydraten, vetten en vezels voor een evenwichtige voeding.

Tijdens het intakegesprek wordt onder andere de medische geschiedenis van de cliënt doorgenomen. Bij twijfel vindt er overleg met de huisarts of specialist plaats. De cliënt ontvangt een map waarin uitgebreid beschreven wordt wat er mag per stap. Ook staan er leuke recepten en tips in. Op de website heeft de cliënt een eigen dossier. Tijdens de wekelijkse afspraak wordt er gewogen waarbij gewicht maar ook vochtpercentage en spiermassa worden bijgehouden. Met behulp van grafieken kan de cliënt in zijn of haar dossier op elk moment zien hoe het gaat.

Heleen werkt al 11 jaar in het administratiekantoor van haar echtgenoot. Juist in dat pand aan de Nieuwstraat 4 in Leidschendam is er een ruimte voor haar vrijgekomen die zij nu kan gebruiken om haar cliënten te ontvangen. Zij staat te popelen om van start te gaan en de eerste afspraken staan al gepland. “Mensen die goede voornemens hebben per 1 januari zou ik willen adviseren om nog deze maand het intakegesprek te doen. Dan ben je startklaar om in januari op weg te gaan naar een gezonde levensstijl, een gezond gewicht en gewichtsbehoud.”

Meer informatie: www.1op1dieetmetheleen.nl of op facebook en Instagram. Bel voor een afspraak 0651146274.

Meer berichten