De belangstelling voor het VV/ZZ-KZ Zaalvoetbalkampioenschap Stompwijk 2015 was groot (archieffoto: Alexander Wagener).
De belangstelling voor het VV/ZZ-KZ Zaalvoetbalkampioenschap Stompwijk 2015 was groot (archieffoto: Alexander Wagener).

Start VV/ZZ-KZ Zaalvoetbalkampioenschap

Sport 40 keer gelezen

Stompwijk - Roerganger Martijn Oudshoorn kijkt uit naar het toernooi dat van 2 januari tot en met 13 februari op zaterdagavond wordt gespeeld. "Er zijn 32 herenteams over 8 poules verdeeld. Bij de vrouwen hebben zich 5 teams ingeschreven, die zullen gaan strijden om 4 plaatsen in de halve finale op de finaleavond.

KZ is aan de toernooinaam toegevoegd. "Met trots zeg ik dat administratiekantoor Kantoor Zaal uit Benthuizen, met Stompwijker Fred Overdevest als directeur, de nieuwe hoofdsponsor is." De eerste toernooiavond is veelbelovend. "Topzaalvoetbal van de bovenste plank uit. Titelverdediger FC Benson komt in actie, zesvoudig toernooiwinnaar De Broekies speelt tegen tweevoudig toernooiwinnaar ZZ, en alle toernooidebutanten bij de mannen en vrouwen komen in actie."

Vrouwenkraker
"Als laatste wedstrijd van de avond staat de ware vrouwenkraker tussen De Pietertjes, finalist 2014, en Revenge of Boe!, finalist 2015, op het programma. Het belooft weer een mooi toernooi te worden! De toegang is vrij. Kom eens kijken."

Uit de krant